2013. szeptember 8., vasárnap

06.Ilyen a Te szerencséd, Larissa Moor!

Aloha!
Uh, gyerekek. Nos, nem fogok kifogásokat keresni, mert butaság lenne. Nem volt időm írni, egész héten suli volt, és tanulás, és bah. Remélem, hogy ezentúl hétvégente lesz időm a részekre, mert ha nem nagyon ideges leszek, elhihetitek. Ígérem, hogy igyekezni fogok! 
Nos, nem is húzom tovább az időt, jöjjön a rész. Különösebb mondandóm nincs, csak annyi, hogy ne lepődjetek meg, és ne is rohanjatok világgá, lesz ez még kuszább is. :D

LARISSA MOOR 


  Liam felvonult az emeletre barátnője társaságában, így egyedül maradtam a nappaliban. Magam elé meredve ültem továbbra is a kanapén, lábaimat felhúztam, s karomat a térdem köré fontam. Fejembe ismét befészkelte magát a gondolat, miszerint édesapám börtönben végzi. Nem akarom! Egyszerűen még a buksimban megjelenő képtől is ráz a hideg. Elképzelem, ahogy apu egy tipikus börtöni öltözékben sínylődik egy rács mögött, kezeit a vasra kulcsolja, és szomorú tekintete körbepásztázza a helységet. Vajon betartja ígéretét, és tájékoztatni fog hogylétéről? 
Fogalmam sincs mennyi ideig szomorkodhattam, de eljutottam arra a pontra, hogy kész, elég volt ebből! Felejteni akarok, minél előbb. 
Elég nehéz a tudat, hogy tulajdonképpen árva lettem.  
Az ülőgarnitúráról felpattanva a konyhába siettem, s feltéptem a hűtőt. Boldogan elmosolyodtam, amikor megláttam a pálinkás üveget. azonnal kikaptam onnan, az ajtót rendesen bevágva. Ezután pohárért kutattam a számomra még ismeretlen környezetben, de szerencsével jártam, ugyanis perceken belül ráleltem egyre. Kihúztam egy széket, s helyet foglaltam az asztalnál. Az italt letettem, lecsavartam a kupakját, forgattam ujjaim között párszor, s átgondoltam: „Jó ötlet ez? Biztos ezt akarom?” De akárhányszor lefutott agyamban a kérdés, mindannyiszor igennel felelt rá a tudatalattim, ezért bátran töltöttem poharamba, majd gyorsan lehúztam az egészet. Fintorogva kaptam a torkomhoz. Az alkohol hatására, majd’ felgyulladtam. Éreztem, ahogy a nyelőcsövemen végigfolyik a csípős lötty.
Ajkaimba haraptam, s még öntöttem egy keveset. 

***

   Talán a hatodik poháron lehettem túl, amikor az emeletről hangos ordítozásra lettem figyelmes. Összehúzott szemöldökkel hagytam el eddigi helyemet, s sétáltam a lépcső elejére, hogy jobban hallhassam, mi folyik itt, de épp, hogy odaértem, Amy engem majdnem elsodorva viharzott le onnan, ezután pedig egy éles ajtócsapódás, s a lány már sehol sem volt.
Döbbenten emeltem tekintetemet az éppen lépcsőről lejövő, ideges pillantású Liam felé. Tenyerét homlokára simította, és kínjában felnyögött. Ezek szerint összevesztek.
- Mi történt? – érdeklődtem, mire Liam csak legyintett. Most vagy nem akar róla beszélni, vagy… vagy… Nem, nem jut eszembe másik lehetőség, habár lehet, hogy a szesz befolyásolja a gondolkodásomat. 
- Semmi, csak féltékeny.
- Mire is? – húztam össze a szememet.
- Rád – rántotta meg a vállát. Ja, oké. Várjunk csak… mit mondott? Rám? Mi okból is? Esetleg utaltam volna valamivel arra, hogy eltulajdonítom a pasiját? Érdekes, semmi ilyesmire nem emlékszem.
- De miért? Nem úgy tudja, hogy az unokatestvéred vagyok?
- Hát, azt hittem elhiszi, de kiderült, hogy jobban ismer, mint gondoltam – vakarta meg tarkóját. Mintha kínosan érezné magát. 
- Ezt beszoptad – feleltem váll rántva, majd hátat fordítva Liamnek visszaindultam a konyhába.
- Kösz, kedves Tőled – kapta el hátulról a karomat, s fordított maga felé.  – Mellesleg, hova készülsz?
- Oda – mutattam a nemrég elhagyott helység felé. – Remélem nem probléma, de találtam egy kis pálinkát a hűtőben, és…
- Na, álljon meg a menet. Mit csináltál? – vágott szavamba, s kezdett hevesen magyarázni. – Ittál? Mennyit? Lara, te nem vagy magadnál. Részeg vagy! 
 - Nem! – tiltakoztam. Szó sincs róla, nem estem túlzásokba. – Hat, vagy hét – motyogtam, majd az ujjaimon is megmutattam az említett számot.
- Értem – húzta el a száját. – Csodálatos. Egy órára hagylak magadra, de Te már elkezded tönkretenni magad.
- Erre van egy megoldás. Igyál velem Te is – villantottam felé egy mosolyt.
- Nem akarok – vágta rá azonnal.
- Nem nem akarsz… Sokkal inkább nem mersz – vigyorogtam rá szenvtelenül, mire Liam szájára egy gúnyos mosoly húzódott. Ennyire könnyű lenne befolyásolni? Imádom a fordított pszichológiát.
- Azt állítod kislány, hogy én nem tudok piálni? Még mindig én vagyok az idősebb, csak, hogy tudd – kocogtatta meg a homlokomat, majd beviharzott a konyhába. Heherészve követtem Őt, de amikor megérkeztem két kitágult szempárral találtam szembe magamat. Tenyerébe szorította a pálinkát, majd egyszer rám s egyszer az üvegre nézett. 
- Hat pohár? Nem tizenhatot akartál mondani?
- Nem, vagyis nem tudom – kacagtam fel jó ízűen. Most mi van? Nekem tetszik ez a köztes állapot. Felszabadultnak, és szabadnak érzem magam. Vajon repülni is tudok?

LIAM PAYNE

  Lara ködös tekintetébe néztem, miközben próbáltam felmérni az állapotát. Nehézkesen, de sikerült megragadnom felkarját, és leültetnem az egyik szabad székre. 
- Na? Bebizonyítod? 
- Muszáj? – érdeklődtem megsemmisülve. Én nem bírom az alkoholt. Jobban mondva utálom. Ezt az egyetlen egy üveget is még apámtól kaptam szülinapomra. 
Hú, azt hiszem tizenöt éves lehettem, mikor az egyik haverom elrángatott egy házibuliba. Teljesen be voltam zsongva, életem első igazi partija, és egyben a legtragikusabb is. Annyi sört, s egyéb dolgot vedeltem, hogy mérgezést kaptam. Napokig lebzseltem az állami kórházban egyedül, ugyanis apám nagy ívben szart rám. Hogy miért? Mert úgy gondolta, hogy megérdemlem a kínlódást, ha hülye voltam. Barbár egy nevelési módszer, de bevált. Azóta csak mértékkel csinálok mindent, bármiről is van szó.
- Ja – vágta rá Larissa magabiztosan, majd ujjait összekulcsolta a hatalmas falapon. 
Mély levegőt véve számhoz emeltem az üveget, s belekortyoltam. Jézusom, ez szörnyű! Szinte ledobtam a tárgyat, s szorítottam torkomra kezeimet. Meghalok, ez nagyon tré. Mindössze öt slukk volt, de felért egy öngyilkossággal. 
Lara csilingelően nevetett mozdulataimon. Ja, rettentően poénos, mondhatom. Önkínzó módjára teljesítem a kérését, erre kiröhög. De kis drága, mindjárt megzabálom.
- Soha többé – csavartam vissza a kupakot, s dobtam egyenesen a kukába az undormányt.
- De ne már. Így sokkal jobb, mint sírdogálni – mondta. - Amúgy Liam, téged nem akaszt ki, hogy a barátnőd „öri harit” játszik?
- Hát, ami azt illeti, nem nagyon. Amy nem haragtartó típus, könnyű vele, mint esős napon pocsolyába lépni. Egyrészt ezért vagyok vele – vallottam be vigyorogva, s már átkoztam is magam kimondott szavaimért. Ekkora egy idiótát, mint én! Ennél hülyébb hasonlatot, még egy analfabéta sem tudott volna kitalálni. Egy pocsolyához hasonlítottam a barátnőm. Liam Payne féle utánozhatatlan intelligencia!
- Az jó – válaszolt gördülékenyen, majd fel akart pattanni, de egyensúlyát elvesztve a földre zuhant. Szerencsére utána kaptam, de a lendülettel rántott maga után, s én is felette kötöttem ki. Két tenyeremet arca mellé a földre tettem, s úgy támaszkodtam meg Mint egy ósdi romantikus filmben egy szerelmes pár úgy nézhettünk ki közelebbről. Arca centikre volt az enyémtől, orrunk majdhogynem összeért. Barna írisz mered a kékbe. A levegő szinte megfagyott, még lélegezni is elfelejtettem. Lara óvatosan végighúzta kezét a hátamon, majd a tincseim közé túrt, s közelebb húzott magához. Megcsókolt. Meglepetten, ugyanakkor zavartan folytattam, amit elkezdett. Ajkaink egye fonódtak, s érzéki táncot lejtettek egymással. Megborzongtam a helyzettől, s furcsa bizsergés rohamozta meg testemet. 

LARISSA MOOR
2012.06.l3.
***

   Elviselhetetlen lüktetés, erős fájdalom – esetleg ezzel jellemezhető az érzet, mely lejátszódott a homlokom táján. Ez szörnyű.
Kínlódásom közepette oldalra dőltem, hogy kicsit kényelmesebben helyezkedhessek el, de valami váratlanhoz értem. Automatikusan pattantak ki szemeim, s tekintettem meg a kialakult eléggé elbizonytalanító képet. Uram Isten!
Halkan, nyugodtan, dübörgő szívvel csusszantam ki Liam mellől, s fogtam menekülőre. Talán, ha nem talál maga mellett, azt hiszi csak álmodott, s semmi sem történt kettőnk között. Várjunk csak… Egyáltalán történt valami? Oké, ez elég valószínű, hiszen meztelen vagyok. 
A takarót magamhoz szorítva sunnyogtam ki Liam kuckójából, át a sajátomba. Remegve kapkodtam magamra a tegnap vásárolt új göncöket, majd fésültem ki összekuszálódott szőke hajamat. 
Hogy a francba bújhattam ágyba az első itt töltött estémen a házigazdával? Ilyen a Te szerencséd Larissa Moor!

22 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett *-* vicces is volt :) érdekes lett a befejezés kíváncsian várom a folytatást!:)

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Nos, drága Lizi, ez valami fenomenális rész lett. Igazából én az utolsó szemszögváltásnál azt hittem, hogy Amy visszajön bocsánatot kérni, amiért túl reagálta a dolgot, és meglátja őket.. de így is jó lett :)
    Amúgy, a piálásról szólva, minden elismerésem a lányé. Én hat pohár tiszta házi pálinka után két óráig hánytam a vécén, és a barátnőm öltöztetett át pizsomába XD Igen, életem legjobb nyara volt a mostani.. Balaton, 10 nap, szülők nélkül *.*
    Ó, és az eséshez is van sztorim. Pár pohárka után (na jó, kit áltatok, elég sok után) jött még egy metaxa és lefordultam a székről XD szó szerint lefejeltem a padlót :$ Jó kis nyárköszöntő buli volt :)
    SZóval Larissa a példaképem, ezzel kapcsolatban.
    Apropó, alig várom a folytatást, mert izgi... Remélem Liam szemszög lesz, és nem hiszi el, hogy csak álmodta :)
    Millio puszi Xx <3 szeretlek drágám, és remélem lesz időd írni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága kis alkoholistám! :3
      Ezt már kitárgyaltuk facebookon, ezért nem szeretnék nagy feneket keríteni a válaszomnak. Mindössze köszönöm szépen :) :*<3

      Törlés
  3. Kedves L.T.P ~! :)
    Véleményem mit sem változott, imádom a történetet *-* Csodálatos ahogyan leírod, meg minden. Annyira magával kapott az olvasás, úgy olvastam volna még :) remélem hamarosan tudsz hozni részt, de megértem, ha ez mégsem sikerülne :) sok-sok ölelés Alexis xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alexis!
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :)

      Törlés
  4. Oh my Répa! *-* NEm hiszem ez a rész valami hihetetlen jó lett! Nem is tudom mióta várok erre,remélem össze jönnek,és minden Happy lesz,de mondjuk amilyen szerencsés vagyok nem így lesz xd A lényeg hogy nagyon imádtam,és alig várom a kövit.
    Siess nagyon!! *-*♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nos, meglátjuk, hogy mi lesz.:D Köszönöm szépen! :) Sietek...

      Törlés
  5. Ez valami fantasztikus rész lett!:DD *.* Imádom az egész történetet! Nagyon jól írsz! :D Remélem hogy összejönnek :) Már nagyon várom a következő részt! Siess :* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a sztori. Boldoggá tesz:)

      Törlés
  6. Hello!
    Omg! Na, mindenre számitottam, de erre nem. :)))
    Fantasztikus volt a rész. Megnéztem volna Larissa képét, amikor reggel Liam mellett ébred. XDXD
    Nagyon várom a folytatást.
    xxxxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csácsá! :)
      OMG, én sem.:D
      Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
      sietek...

      Törlés
  7. Te jó ég! Te jó ég! (most nagy kedvencem lett, ez a három szó, együtt egy mondatban!)
    Azt a mindenit Lizim, el sem hiszem! Komolyan, ha a töri ennél kuszább is lesz akkor, tuti hogy magyarázatot kell majd körmölnöd nekem minden fejezet után!:D Nekem nagyon tetszett, fordulatos lett, és izgalmakkal teli! ;)

    Ölel,
    Patricia F.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jó ég! Az jó :D
      Magyarázat, magyarázat. Elhitted, szívecském. Majd minden fent lesz a maga idejében:D
      Köszönöm szépen, és puszi,
      Lizi

      Törlés
  8. Nagyon jooooooo!!!!!!!!!!!!!! :3 hamar a kovetkezot!! :D

    VálaszTörlés
  9. Drága L.T.P! :)

    Ne lepődj meg, Zsuu_Lorant volnék. :D szóval JÉÉZUUUUUUS ._. Én is akarok pálinkázni Liammel, de most megsajnáltam Amyt és aaaajh. Larissa egy ribanc már #sorrynotsorry. :DDDD várom a folytatást! :)

    Ölel, Zsuu .xx

    VálaszTörlés
  10. most találtam rá a blogodra, és imádom, ANNYIRA SZUPEEER :D

    VálaszTörlés
  11. Én ma találtam egyik facebookos bejegyzésnél,már most annyira imádom.. :) Liam Payne-nel én is egy ágyba bújnék :)
    Mikor lesz a következő rész :) ?

    VálaszTörlés
  12. Drága LTP!

    Mondd csak, meg akarsz ölni? Te jó ég, erre végképp nem számítottam, teljesen meglep, amiért ezt történt kettejük között. Nagyon várom a következő részt, hiszen nem semmi befejezéssel áldottál meg! <3 :)

    Puszi, Azy

    VálaszTörlés
  13. Húú,bocsi, hogy csak most, de köszönöm mindenkinek!:)

    VálaszTörlés