2013. október 1., kedd

08. Nem kértem kommentárt, köszönöm!

Aloha!
Ismét.
Igen, igen... valami botrányos, amit művelek, de ez vagyok én! Szünetet rendelek el időhiány miatt, erre két napra rá megírok egy rövid részt. Bocsánat, hogy ezt csinálom... én sem értem már magamat, de most itt a részm, és... aj, inkább nem is pofázok tovább. Még annyit, hogy sajnálom, ha van benne szóismétlés, avgy hiba. Ha találtok szóljatok. Este van már, én is hibázhatok:)
Jó olvasást!
LARISSA MOOR
2012.07.14.


  Amikor először beléptem az ajtón, remegtem, féltem, és nem bírtam elhinni, hogy egy idegen fiú lakásába kerültem, ki a mai napig egyszer normálisan, máskor bunkón viselkedik. Képes lettem volna bele bolondulni a hangulatváltozásaiba, ha az utóbbi három hetet nem töltötte a barátnőjénél, kinek legújabb rögeszméje, hogy Liam velem csalja Őt. Azonban a legviccesebb az, hogy a legelső találkozásnál, Liam az unokatestvéreként mutatott be. Nos, szép kis vérfertőzés lenne, ha igaz volna. 
Mondjuk, nem bolond a csaj, hiszen ami történt kettőnk között az visszavonhatatlan, illetve felfoghatatlan. Ez a fatökű, még mindig abban él, hogy mindent csak álmodott. Rohadt kreatív egy emberke, az száz.
Ha össze kéne foglalnom egy szóban az elmúlt hónapot, mindössze egy „érdekes” jelzővel illetném. Új környezet, új ismeretek, és legvégül, de nem utolsó sorban egy Liam Payne ellenállhatatlan barna kiskutya szemekkel, és cuki pofival. Ha nem tudnám, hogy ez a valóság abban a hitben élnék, egy rossz szappanopera főszereplője lettem, hisz’ ki az az őrült, aki első nap ágyba bújik egy ismeretlennel? Azt hinném, csak a tévében létezik ilyen, erre jó magam lépek félre nem is először létezésem során.
 Hangos ajtócsapódás szakított ki létfontosságú gondolataim özönéből. Sóhajtva fordítottam tekintetemet a nappali bejárata felé, hogy megszemlélhessem a rongálót, ki dühösen fújtatva masírozott be, s vágódott le a legközelebbi fotelba. Fejét tenyerébe temette, és jellegzetes szuszogásba kezdett. Ebbe már megint mi ütött?
- Mi a baj? – szólítottam meg a feldúlt Liamet. Szavaim hallatára buksiját felém kapta, s egy gyilkos pillantást vetett felém. Ú, ezt most igazán kihozták a sodrából.
- Na, szerinted? 
- Csak nem Amy?
- Hogy jöttél rá? – forgatta szemeit, miközben cinikusan felhorkant. – Habár ja, mostanában egyre többet veszekszem vele. Nem bír megmaradni a seggén. – mormogta. – Tudod mit talált ki? 
- Hogy vedd el feleségül? Esküvőt? Juj! – kuncogtam fel, majd tettetett meglepettséggel nyitottam tágra pupilláim.
- Tudod, ez kicsit sem poénos. Lehet, a legközelebb már ezzel rukkol elő. Amúgy azt akarja, hogy költözzem hozzá. Lassan pórázt köt a nyakamba.
- Hú, ha megcsinálja, megígéred, hogy lefotózod? – húztam tovább az agyát. Liam arca minden egyes betűm hallatára egyre csak vörösebb, és vörösebb lett, az én vigyorom, pedig szélesebb.
- Larissa, könyörgöm, ne húzd tovább a cérnát, mert lassan elszakad.
- Majd összekötöm, ne aggódj, drágám.
- Fú – markolta meg a karfát, és szinte lángoló pofival hajolt előrébb. Megnevettető látványt nyújtott. Hát igen, legújabb hobbim Liam Payne ártatlan lelkének idegesítése, avagy egójának megdöntése. 
- Mi van a fűvel?
- Lara! – kiáltott rám, mintha egy értelmetlen óvodás lennék. 
- Oké, oké – bólogattam mindent tudóan. – Most akkor odamész, vagy mi?
- Dehogy, jézus ereje! Majd itt hagylak egymagadban, nem?
- Miattam nem mész el? De édes vagy – kaptam hirtelen szívemhez kezeimet, s drámaian hátrahőköltem.
- Tudod mit? Amint lehet veled kommunikálni, majd kopogj – lökte el magát eddigi helyéről, és rohant az emeletre. Hupsz, úgy néz ki meglehetősen érzékeny percében csaptam le rá, de honnan tudhattam volna, hogy így fog reagálni? A legtöbbször sikerül megnevettetnem. 
Mély levegőt véve igyekeztem Mr. Sértődött után a szobájába. Odaérve megkocogtattam az ajtót, majd a kilincset lenyomva beléptem hozzá.
- Ne haragudj, nem akartalak megbántani – dörzsöltem össze tenyereimet, majd karomat összefontam a mellem alatt. 
- Tudod, hogy nem azzal van a baj, hogy mit művelsz, hanem a gyerekes viselkedés, amikor majd’ idegösszeroppanást kapok.
- Jó, bocsi.


***

Késő délután, amikor az óra fél hetet ütött világméretű agymenések közepette baktattam le a lépcsőn, hogy találjak valami ehetőt a hűtőszekrényben.
Épp fordultam volna már be a konyhába, mikor egyensúlyomat elvesztve, majdnem a földre zuhantam. A pult szélébe kapaszkodva próbáltam visszanyerni néhány másodpercre megbillent józanságomat, majd újra egyenes útra térve inkább leültem az asztalhoz.
Eszeveszettül szédültem, mintha egy ósdi körhintán robognék körbe, s senki nem akarná leállítani.
- Jól vagy? – A következő percben egy meleg kezet éreztem meg a hátamon.
- Nem egészen – feleltem megrökönyödve, miután némileg visszanyertem rendes látásom, s a helység nem pörgött tovább körülöttem.
Liam egy pohár vizet nyomott megfeszült ujjaim közé, s megparancsolta, hogy igyam meg.
- Részeg vagy? – húzta össze íves, vastag szemöldökét.
- Nem, miért lennék az? – intettem nemet.
- Volt már rá példa – Csüccsent le a velem szemben lévő székre, s egy önelégült mosollyal az arcán kezdte vizslatni az enyémet.
- Nem kértem kommentárt, köszönöm! – ráztam meg a kobakomat, s magabiztosan Liam íriszeibe bámultam.

18 megjegyzés:

  1. úúúúh mi lesz itt ^^ amúgy Aloha Anyu! : <3 /megint/ :DD

    VálaszTörlés
  2. Imádom! ^^ Már alig várom a kövi részt! Siess vele! :)

    VálaszTörlés
  3. Tudod, hogy borzasztóan örülök és szeretlek! Bíztam benne, hogy nem adod fel, és örülök, hogy újra olvashatom a történeted!
    Nagyon jó rész lett, tetszettek a párbeszédek, a poénok!:)
    Várom a következőt, remélem lesz következő!

    Ölel,
    Patricia F.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, persze, hogy tudom! Én is szeretlek! :) Köszönöm szépen, nos igen, kicsit próbáltam felhozni a történet színvonalát:)

      Törlés
  4. Nagyon jó! Egy blogot sem követtem idáig, de már elolvastam több százat :D
    Szóval ebből csak annyit akarok kihozni, hogy nagyon jó a blog és nagyon-nagyon tetszik a rész is!

    Puszi:
    Ági <3

    VálaszTörlés
  5. nagyon jooooooooooooooo!!!! Kovitt Plz!!! :3

    VálaszTörlés
  6. Drága Lizi!
    Azt hittem, sokáig nem olvashatom majd a történetedet, sőt... egyenesen azt hitetetted el velem, hogy ezt sosem fejeted be. Mindazonáltal, nem csalódtam, amikor megláttam, hogy meggondoltad magad. De azért légyszíves, többet ne hozd rám a szívbajt, mert ilyen idősen hamar szívrohamot lehet kapni XD
    Nagyon jó rész lett, és add, hogy Larissa ne legyen terhes XD
    Millio puszi Xx <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kingusom! :D
      Nos, sajnálom, én is azt hittem, hogy be fogom fejezni! De szerencsére nem így lett. És ígérem, többet nem hozlak szívbaj közeli állapotba! :) <3

      Törlés
  7. Hi!

    Te jó ég!!! Remélem, jót sejtek Lara-val kapcsolatban :D már utjára indult a képzelőerőm :P Nagyon jó rész lett, annak ellenére, hogy rövid. Eszeveszettül várom a következőt!

    xxxxx Jule

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello!
      Juj, én annyira kíváncsi vagyok, hogy mit sejtesz! :) Na, örülök neki, hogy fantáziálgatsz:3 Köszönöm szépen, és ígérem ezentúl hosszabb részek lesznek! :)

      Törlés
  8. Drága LTP!

    Nagyon örülök, amiért újra visszatértél, bár én úgy érzem, el se mentél. Ez a rész levett a lábamról, az élen Liam pofátlanul édes-haragos viselkedésével. Viszont erős kétségeim vannak Lara rosszullétét illetően, kíváncsi vagyok, hogy bejön-e. Még egyszer sok sikert a továbbiakban! <3

    Puszi, Azy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Azy!
      Jaj, de cuki vagy:) Köszönöm szépen, kíváncsi lennék, mi jutott eszedbe:)
      Köszönöm szépen! <3 :)

      Törlés