2013. október 12., szombat

09. Ne haragudj, kislány!

Aloha!
Már meg is érkeztem az új fejezettel. Ne haragudjatok, csak a múlt hetem eléggé zsúfolt volt, ezért mára jutott időm írni. Következő fejezetet megpróbálom a lehető leghamarabb hozni. Köszönöm a kilenc megjegyzést, irtó jól esett, majd válaszolom is rájuk, hamarosan! :) Nos, ide is írhattok, illetve kíváncsi vagyok, hogy mit tippeltek, szerintetek ki lesz az ajtóban?:)
Ha találtok hibát, vagy akármit, kérlek említsétek meg, hogy ki tudjam javítani!
Jó olvasást!

LIAM PAYNE

-Rendben – rántottam vállat, majd kezeimet kereszteztem a mellkasomon. – Azért ne vigyelek el egy orvoshoz?
- Dehogyis. Teljesen jól vagyok. Csak... – folytatta volna Larissa beszédét, de közbevágtam.
- Csak majdnem felnyaltad a padlót, értem én. – forgattam szemeimet. Utálom, hogy ennyire makacs, és erőszakos. Jó, elismerem, néha jól jön ez a tulajdonság, de a legtöbb esetben csak idegesítő, főleg, amikor látszik, hogy valami nem oké.
Két lehetőség van; vagy valóban részeg, és elfelejtette, vagy… Nem. Csak egy lehetőség van. Egy józan ember nem szédeleg csak úgy, ez nem normális jelenség.
- Jó, megesik. Ne mond, hogy Te még soha nem estél hanyatt a saját lábadban.
- Nem úgy néztél ki, mint aki megbotlik, hanem, mint aki menten elájul – bólintottam saját szavaim megerősítéséül. Akkor is nekem van igazam. Én vagyok az idősebb, és a tapasztaltabb. – Kérlek, had vigyelek el orvoshoz.
- Nem – kiáltott rám erélyesen, mire a szemöldököm az égbe szaladt. Na, na, mégis hogy képzeli ezt? Eleve ki vagyok, nem tanácsos tetézni a hangulatom.  Hihetetlen ez a csaj! Próbálok kedves lenni, törődni vele, erre van pofája felemelni a hangján velem szemben. Ha jobban belegondolok, mondjuk, bármikor kirakhatom.
- Az a helyzet, hogy igazából nincs választásod, kislány – köszörültem meg a torkomat, s villantottam egy ezer wattos vigyort felé. Ha harc, hát legyen harc, Moor! – Ez az én házam, Te az én házamban laksz, azaz én vagyok a törvényes, na, jó, jelen esetben törvénytelen gyámod, úgyhogy, ha én úgy döntök, hogy megyünk és kivizsgáltatunk, akkor egy kurva szó nélkül követsz, mint egy pincsi.
Lara leesett állal bámult a képembe, félő volt, hogy még a nyála is lecsöppen a döbbenettől.
Talán túl durva voltam, de leszarom. Nem tehetek róla, egyszerűen felfoghatatlan, hogy mindig kihozza belőlem a bunkó állatot.
- Fúj, de gyűlöllek – suttogta erősen artikulálva, mindegy egyes betűt kihangsúlyozva, majd kilökte a széket maga alól, és felvágtatott az emeletre. Helyes, legalább lesz tíz perc nyugalmam, és átgondolhatom, mit kezdjek Amy-vel.

***

Amikor Larissa egy óra után se jött le, már kimondottan aggódni kezdtem miatta. Ilyet még sosem csinált a nálam töltött hónapja alatt. Általánosságban, az elmúlt hetekben naponta két óránként vesztünk össze, rosszabbak voltunk, mint egy válófélben lévő házaspár. De ez érthető, még hozzá kell szoknunk egymás baromságaihoz, életmódjához.
Egy perc alatt elszállt minden még Lara iránt érzett mérgem, mikor egy hangos csörömpölés hangzott fel a fejem fölött. Már megint mit művelt, ez a nő?
Fejvesztve rohantam az emeletre, hogy megtudjam, mit tört ketté, vagy éppen mijét, de Lara helységéhez érve, mindössze cifra káromkodást lehetett hallani.
Kopogtam kettőt, majd benyitottam.
- Mi van veled ma? – érdeklődtem, miközben felsegítettem az elesett lányt a földről.
- Kösz – lökte ide a szavakat, mintha szitkozódna. – És nem tudom. Szarul vagyok, és már a kedvem is elfogadhatatlan, mióta megjelentél.
- Mi bajod velem?
- Te komolyan ilyen fatökű vagy? Nem esik le, hogy körülbelül egy és fél órával ezelőtt megbántottál, méghozzá nem is kicsit?
- Ja, hogy még mindig az a bajod. Ú, lehet tényleg durva voltam. Ne haragudj, kislány – érintettem ujjamat a vállához. – Tudod, hogy ma igazán rossz napom van. Hogy békíthetnélek meg?
- Sehogy – húzódott el.
- Légy szíves – pislogtam rá kiskutya tekintetemmel, melyre a csajok általában engedékenyebbé válnak. Nos, ez nem jött be. Lara konkrétan a képembe röhögött, karját hasához szorította, és úgy görnyedt lefelé.
Ajkaimat legörbítettem, s sértődötten figyeltem a továbbra is a nevetéstől rázkódó lányt.
- Azért ennyire nem vicces – húztam el a számat.
- Ó, dehogynem – fújta ki a levegőt, majd kiegyenesedett. – Oké, azt hiszem, túléltem.
- Remek, kimondottan boldog vagyok – csaptam össze tenyeremet. – Tényleg, nem vagy éhes? – tudakoltam kíváncsian. Lehet csak beképzeltem, de Lara íriszei felcsillantak az „éhség” szó hallatára.
- Ami azt illeti..
- Jó, akkor rendelünk pizzát – kaptam a zsebemhez.


LARISSA MOOR


Liam tárcsázta a pizzéria számát, s rendelt két óriás pizzát. Őszintén szólva, már két órája korog a gyomrom, és farkas éhes vagyok.
Míg az „elemózsia” érkezésére vártunk a nappaliba vonultunk beszélgeti. Javarészt Amy-ről kérdezősködtem, Liam pedig kiöntötte a szívét. Annyira érdekes, hogy ritkán mennyire cuki tud lenni a maga kisfiús bájával. Ha rápillantok, el is felejtem, hogy mennyire kibuktam rá pár órával ezelőtt.
Épp, hogy Liam befejezte mondatát a csengő megszólalt. Liam már ugrott is, de megállítottam, ugyanis valamiért én szerettem volna ajtót nyitni.
Mosolyogva simítottam kezemet a kilincsre, s tártam szélesre az ajtót, azonban, mihelyt megláttam a küszöbön várakozó személyt, kedvem lett volna az orrára csapni a barna tákolmányt.
- Lara, rég találkoztunk! 

25 megjegyzés:

  1. Omg :D annyira szeretem olvasni ezt a blogot ♥ nem tudom h ki lehet az ajto mogott, de szerintem inkabb bem is akarom megtudni :3 varok a kovetkezo fejezetig :D amit remelem olyan perfectre irsz meg, mint a blogod tobbi reszet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. omg, köszönöm szépen, nagyon cuki vagy! :)

      Törlés
  2. De vártam ezt a részt <3 Annyira szeretem a blogodat, hogy az leírhatatlan :) xx Diana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira jól esik, amikor ilyeneket írsz/írtok, hogy várjátok a részt, stb. El sem bírjátok képzelni, mennyire hihetetlenül jól esik ez számomra<3

      Törlés
  3. Hiii drága!

    Nekem van egy tuti biztos tippem, ami a szakadék szélén áll, hisz' lehet, hogy egy kurva nagy baromság! Tök mind1, nem ez a lényeg, úgy is megtudjuk a következő részből ki lesz az a titokzatos idegen!:)
    Nagyon tetszett a rész, van egy olyan érzésem, hogy Larácska terhes lesz, hogy igen vagy nem, majd meglátjuk! Adom Larácska szavait, hogy Liam kurva cuki tud lenni a maga kisfiús bájával!!

    Ölel,
    Patricia F.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia, élet!:)
      És a tipped bejött, gratulálok! :D
      Terhes? Ezt meg miből gondolod? :) És igen, Liam egy kis édi pofi :)
      xx

      Törlés
  4. Szia ez a rész is fantasztikus lett mint a többi, és nem sejtem ki áll az ajtóban!
    De most egy picit terelem a szót: ma töltöttem le zenéket úgy h megse hallgattam őket elötte. Elindult az Over Again..... egy böl a Brothers Life Traller-je jutott eszembe. Én elsirtam magam mert az a blog meg érintette a lelkem :') Fantasztikusan írsz!!!!!! :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, kár, hogy nincs ötleted, de ez számomra, csak jót jelent.:)
      Jaaaj, de édes, jézusom! Komolyan sírtál?:')) Ó, élet, nagyon aranyos vagy<33

      Törlés
  5. *o* Nagyon jó lett! :D Nekem is van egy olyan sejtésem hogy Lara terhes, majd kiderül! :) Siess a kövivel! Már nagyon várom! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. húhú, köszönöm, és majd mindent meglátunk a maga idejében xx :)

      Törlés
  6. WOOOOOW KI LEHET AZ? GYORS A KOVIT! SIESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS VELE!!!!!!!!!!!!! :DDDD

    VálaszTörlés
  7. Áááááá*-* miért hagytad abba??? :DD Nagyon siess a kövivel mert rettenetesen kíváncsi vagyok a folytatásra:3
    Larissa voltam:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig sietek! :)
      Larissa*_____* Annyira jó neved van:$:3

      Törlés
  8. Kedves L.T.P.~
    Ismételten nagyon jó lett a rész, gratulálok.
    Meglepi nálam: http://alarc-coco.blogspot.hu/p/dijak.html
    Üdv: L*encii.~

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó lett *---*, vár nálam egy meglepetés: http://louteasdele.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  10. Drága LTP!

    Ez a rész szintén elnyerte a tetszésemet, kíváncsi vagyok mi fog igazából történni Larával, illetve, hogy ki áll az ajtóban. Remélem hamar hozod a következőt, és nem készít ki teljesen a suli! <3

    Puszi, Azy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Azy!
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett.:)
      Köszönöm a szép szavakat<3 Viszont kívánom<3
      Csók,
      LTP

      Törlés
  11. Drágám!
    Ezek ketten tényleg rosszabbak, mint egy válófélben lévő házaspár. Csoda, hogy még nem ölték meg egymást, bár ahogy látom Laranak nagyon begyűűn Liam, szóval ettől nem félek. Viszont a rosszulléte és az ajtóban megjelenő látogató. Hűha.. most kíváncsivá tettél *.*
    Millio puszi Xx nagyon ügyes vagy :) ja és olvastam a beszélgetésed a közös rocker haverunkkal, aki úgy néz ki, mint Hagrid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kincsem! :D (ha már mindig ilyen perfect szavakat alkalmazunk)
      Pontosan! :D Juj, Kingust sikerült kíváncsivá tennem*-* OMG OMG :33
      Puszikállak,
      és a spancinkkal egyre jobb a kapcsolatom:$ grr:33

      Törlés
  12. Szia!
    Nagyon jó lett ez a rész is mint a többi!Mikor jön a következő rész?

    VálaszTörlés