2013. október 26., szombat

11. Nyugalom Liam!


Aloha!
Már meg is hoztam a következő részt, mely eléggé fontos momentumot tartogat. Remélem, hogy nem fogtok kitérni a hitetekből, ugyanis még rengeteg meglepetést tartogat a blog. Nem lesz sablonos, higgyétek el.:) Remélem, hogy tetszeni fog. Feliratkozni, komizni lehet! :) Várom a véleményeteket!! :)) 
És, ha már kiderül a nagy titok, akkor itt is a blog trailere: 


LARISSA MOOR
2012.07.15.

 Ami azt illeti, az éjjel egész hamar álomba szenderedtem Liam apró magán akciója végett. Egyszerűen elterelte a gondolataimat a viharról a tudat, hogy mellettem fekszik, még annak ellenére is, hogy a töke tele van velem. Valószínűleg én a helyében visszafeküdtem volna aludni, és szartam volna a másik bajára. Oldja meg – címszó alatt. Mindenesetre hálás vagyok neki, kivételesen.
Nagyokat pislogva nyitottam ki a szememet, s fordultam egyet az ágyban. Immáron egyedül foglaltam helyet a fekvőhelyen, lentről azonban félelmetes ordítozás szűrődött fel.
Ajkaim elnyíltak, ahogy kikászálódtam előbbi helyzetemből, és kiléptem a szobából. Óvatosan, lábujjhegyen merészkedtem a lépcső tetejére, és kapaszkodtam a korlátba.
- Nem érted, igaz? Komolyan ennyire idióta vagy?  - Valaki összetört valamit. Hangos csörömpöléssel ért földet a bizonyos tárgy. Remélem senki sem sérült meg. 
- Én vagyok az idióta? Amelia! Gondolkozz már el magadon! Képes vagy azt képzelni, hogy megcsallak vele?
- Nem képzelem! Tudom, Liam! Tudom!  - Amy szavai hallatára, még levegőt is elfelejtettem venni. Mintha a szívem is leállt volna, egy pillanatra. Liam nem is emlékszik rá, hát persze! Amy pedig nem hülye. Uram Isten! Talán el kéne mondani Liamnek, hogy nem álmodott?!
- Legalább annyit mondj el, hogy miből következtetsz rá! Van rá bizonyítékod?  - ordított tovább Liam. Hangja legalább két oktávval magasabban csengett. Ijesztő volt így hallani.
- Egy ágyban találtalak Titeket ma reggel, Te fasz! – üvöltött Amy, az „egy ágyban” részt, pedig külön kihangsúlyozta.
- Te ezt nem értheted – Mintha Liam egy csapásra megnyugodott volna.
- De értem, nagyon is értem. Eldobsz egy hosszú kapcsolatot, egy idegen miatt! Gratulálok – egy tompa ajtó csapódás, és a házra némaság telepedett. Még a légy sem zümmögött. Liam csöndes lépteit véltem felfedezni, majd a kanapé jellegzetes nyikorgását.
Arcátlanul söpört végig rajtam a kellemetlen érzés, vagy jobban mondva, inkább a felismerés. Miattam fogja elveszíteni Liam Ameliat.
El kell tűnnöd innen – vágott pofán belülről valami természetfeletti erő. – Egy percig sem maradhatsz tovább.
Óráknak tűnő idő alatt jutottam vissza a szobámba, és öltöztem fel. Egy kék pólót húztam magamra, egy farmerral, ma egy sima tornacipőt. Kezembe kaptam egy kistáskát, amibe néhány kulcsfontosságú dolgot pakoltam. Ezután „csomagomat” a vállamra vetettem, s settenkedve osontam le a lépcsőn. Jobb lesz, ha Liam meg sem tudja távozásom.
A bejáraton távoztam végül, ugyanis szerencsémre Liam átvonult valahova máshova, így simán átszaladhattam a nappalin.
Fejvesztve szeltem át a hatalmas kertet, majd bevágtam magam mögött a kaput. Az irdatlan hangzavarra még a madarak is a magasba repültek, hogy maguk mögött hagyják a nagy ház területét. Az égen cikázva szállhatnak bármerre, ahova csak szívük húzza őket. Bár én is madár lehetnék – sóhajtottam magamban, majd lassan útnak indultam.
- Te mégis hova készülsz? – csattant fel egy erélyes férfihang. Liam – hasított a tudatomba. Tehát lebuktam…
Megpördültem. Ott állt Tőlem pár méterre teljes életnagyságban a fiú, akinek csak tönkreteszem az életét. Nagyokat nyelve hátrálni kezdtem, azonban nem vettem figyelembe, mi is van a hátam mögött.
- Lara vigyázz! – emelte maga elé  Liam a karját, mintha utánam akarna kapni, de hiába… a sötétség magába szippantott. Mintha zuhannék – gondoltam, majd az öntudatlanság tengerébe merülve veszítettem el önmagam.

LIAM PAYNE

Egy rohadt hangos fékezés visított a délelőttbe, majd az autóból emberek pattantak ki. Tenyeremet egy pillanatra a szám elé kaptam, majd kitágult pupillákkal szaladtam én is az utcára.
Ilyen nem történhet meg! Legalábbis nem Vele! Jézusom!
Az életet biztosító oxigént kapkodva, térdeltem le az aszfalton kifeküdt Larissa mellé, és hajtottam fejemet mellkasára. Kisebb kőzápor hullott le szívemről, amikor meghallottam az egyenletes dobbanásokat.
- Hívom a mentőket!  - A tekintetemet a zöld inges, kissé alacsony, kopasz férfire emeltem, és egy gyilkos pillantást küldtem felé.
Nyugalom Liam, nem fogsz neki esni – próbáltam nyugtatni tudatalattim. – Mi van, ha megölte Larát? – hasított belém újra egy létfontosságú kérdés.
- Csak mellékesen közölném, ha a lánynak akármi maradandó baja esik, jó magam gondoskodom, hogy maga börtönbe jusson! – rivalltam a megszeppent kopaszra.

***

Itt ülök egy mocskos kórházi fotelban, és bámulok egy órák óta csukva lévő ajtót, mint szalámi a hűtőben. Megőrülök! A legelbizonytalanítóbb az egészben, hogy semmi sem történik! Semmi! Az Isten szerelmére! Fogalmam sincs róla, hogy Lara él, vagy hal. Jobban aggódom most érte, mint az Amyvel való kapcsolatomért, de komolyan. Arról legalább tudom, hogy zátonyra futott, azonban Lara életéről nem mondhatom el ugyan ezt. Sőt… nem is akarom! Egyrészt azért, mert ha az édesapja valaha megtudja, hogy mi történt, nekem elvágja a torkomat, másrész viszont magam miatt. Nem tudom, hogy érte el, hogy akár egy kicsit is megkedveljem. Talán a hasonló természetünk miatt. Ő is makacs, meggondolatlan, hirtelenharagú, mint én – legalábbis én így vettem észre. Pontosan ezért, veszekszünk annyit, amennyit. Mert nem tudjuk elviselni egymásban ugyan azokat a tulajdonságokat.
Buksimat felkaptam, amikor a kórterem ajtaja kitárult, és egy fehér köpenyes alak lépett ki rajta.
- Jó napot, uram! Ön Larissa hozzátartozója? – érdeklődött egy hamiskás mosollyal az arcán. Netán ez jót jelentene?
- Jó napot! Igen – fogtunk kezet.
- Örvendek. Én Dr. Phillips vagyok, és kivételesen egészen jó hírekkel szolgálhatok.
- Ez remek – bólintottam, mire Dr.Phillips folytatta:
- Larissa állapota meglehetősen normális. Mindössze kisebb agyrázkódást kapott, és néhány horzsolás található a testén. Nagyon szerencsésen megúszta a balesetet. Pihenésre van szüksége, illetve törődésre. Örülnék, ha a ma estét még itt töltené, de másnap akár saját felelősségre haza is mehet.
- Hála Istennek! – vakargattam tarkómat, és próbáltam felfogni, hogy minden rendben van Larával.
- Ó, és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem! – mosolyodott el Dr. Phillips. – A babával is minden rendben van. – Hogy micsoda? Lara terhes?

37 megjegyzés:

  1. Ez...ez valami hihetetlen lett!!:D
    Szegény Liamet gondolom sokként érte, hogy Lara terhes. De olyan aranyos volt, hogy órákon keresztül ott volt Larissa kórházi ajtaja előtt, és várta a híreket a lánnyal kapcsolatosan. Huhh ez tényleg nagyon jó lett:))
    A trailer szintén nagyon jó lett!! Legalább 3x végignéztem, tényleg jó lett!!
    Hamar a következő részt, "tűkön ülve" várom:DD
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Hát, kit nem érne sokként egy ilyen hír?:) Liam már csak ilyen, legalábbis az én történetemben!! :)) Köszönöm mégegyszer!
      xxLTP

      Törlés
  2. Itt abba hagyni??? siess a kövivel :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tudod, hogy imádom a csattanónál abbahagyni :33
      Mindig sietek! :)

      Törlés
  3. Drága L.T.P.~ !
    Egyszerűen imádom az írásmódodat! Nagyszerűen fogalmazol és meglepetésszerűen! Kiemelkedő a tehetséged, légy rá büszke!:)) Sokan szeretnének így írni, mint Te- bevallom Én magam is :) Kíváncsian várom Liam reakcióját és persze Laráét is! Epekedve várom a következő részt!:)
    További szép napot kíván, Mina R.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Mina Rainbow!
      Nagyon szépen köszönöm a dicséretet, el sem tudod képzelni, mennyire jól esik:) Amúgy, sok gyakorlással bármi elérhető, szerintem. Erre tudnék felhozni egy remek példát, de túl bonyolult lenne ezt itt levezetni:)
      Ígérem sietek a részekkel!:)
      Ölel,
      LTP

      Törlés
  4. Baszki ugye holnap lesz rész mivel ősziszunet van ugye ? Aszt hitem a traielben valami rokon gyerek van de hogy lara gyereke és liemé á á sies pls meghalok sies ez kurva jó sorry a csúnya szóértxd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De cuki vagy, hogy így várod:)^^ Nos, figyelj, még akármi megtörténhet! :) Semmi gond, néha én is szoktam káromkodni! :)
      xx

      Törlés
  5. Hello!

    Omg! Már azt hittem baja lesz a babának. :P Sejtettem, hogy terhes xD Liam nagyon cuki apuka lenne. De iszonyatosan kiváncsi vagyok mindkettőjük reakcióára. Nagyon jó rész volt! Siess a kövivel!

    xxxxx Jule

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Na, látod! A sejtelmed bevált! :) Köszönöm szépen! :)
      Ölel,
      LTP

      Törlés
  6. Imádom, hihetetlen, még egy blog sem ösztönzött ennyi komment írásra :) gyorsan a kövit ♥ xx Diana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Nagyon jól esik, hogy ezt mondod! :)
      Sietek mindig!! ♥

      Törlés
  7. Kedves LTP!

    Hát én a döbbenettől nem jutok szóhoz. Mikor végig olvastam a részt egy részem nagyon reménykedett benne, hogy nem úgy lesz, hogy lesz közben gyerek is. De miután megnéztem a trailert csalódnom kellett.Hiszen abból teljesen úgy jön le, hogy megszüli, majd a gyereket. Hát én reménykedtem benne, hogy ilyen nem fog történni. Szóval nekem ez itt egy kis csalódást okozott. Most lehet támadni, de eddig nagyon szerettem a Perfectet. Hiszen imádom, ahogy Lizmó ír. De ez a gyerek...

    xoxo ~Skylar~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága ~Skylar~!
      Nos, tudom, nem nyerhette el mindenki tetszését, nagyon sajnálom, hogy így gondolod. Dehát, ilyen az élet, nem tudok mindig mindenki kedvére tenni, nagyon sajnálom: Remélem, hogy azért majd még végig olvasod a történetet, ugyanis nem hinném, hogy egy szörnyű sablon sztori lenne. Na mindegy, ahogy gondolod, cselekedj úgy! :)
      Csók,
      LTP

      Törlés
  8. Drágám!

    Annyira tudtam, hogy Lara terhes lesz! Éreztem, hogy így lesz, hisz' Lara az előző részben rosszul volt, valamint, még azon rész után, mikor kiderült, hogy együtt voltak, már éreztem. Én személy szerint nagyon örülök a babának, bár azt is tudom, hogy nem lesz valami hosszú élete a csöppségnek.

    Ölel,
    Patricia F.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életem!:)
      Hogy érted, hogy nem lesz hosszú élete?:o
      Ölel,
      LTP

      Törlés
  9. oh te jóóég :O Hogy vagy képes így kínozni?! hm?! itt abbahagyni? gonosz vagy :P
    Imádlak Anyu *-*
    Csókol:
    Melinda ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. juj, ne haragudj! :) Tudod, hogy szeretem a legizgalmasabb résznél abbahagyni! :)
      Én is téged, élet♥
      Ölel,
      Lizi

      Törlés
  10. Nem rég találtam a blogodra és elképező!!! Hozd minél hamarabb a kövit!! Jövő hét!?? Jó lenneee!!! *__* Xx C.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De örülök, hogy megtaláltad! :) Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! Nagyon köszönöm:) Ígérem sietek! :)

      Törlés
  11. Úristeen!!!! Itt abba hagyni?!
    Siess a kövivel kérlek! :)
    Fantasztikus vagy!!! :) :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jó lett! :D Valahogy sejtettem hogy Lara terhes ;) De itt abbahagyni?? :)) Siess a kövivel! :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:) Nos, igen, már múltkor is mondtad, hogy terhes lesz szerinted:D sietek mindig! :)

      Törlés
  13. Uhh aztaa!! Erre nem szamitottam!! Nagyon jo lett koviit!!! <3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, jó, örülök, hogy sikerült meglepnem téged! :) Köszönöm! :)

      Törlés
  14. Azta ********* !!! Ez valami fantasztikus volt!!!! Kérlek gyorsan hozd a következőt!!! :3 :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! :) Mindig nagyon sietek a következővel! :)

      Törlés
  15. Te atya Úr ISIten!!!*.*.*
    lara terhes????!!O.o
    Nagyon gyorsan hozdd a kövi részt!:))
    Kíváncsi vagyok Lara mit szól majd hozzá hogy terhes:))
    Gii:))

    VálaszTörlés
  16. Egyetlen Lizim! (csak mert már nem tudom jobban fokozni a megszólítást XD)
    Komolyan? Komolyan? és említettem már a legfontosabb kérdésemet: Komolyan? Annyira tudtam, olvasd csak vissza az egyik korábbi kommentemet, halálbiztos vagyok benne, hogy már említettem ezt a kibaszott fordulatot *.* El sem hiszem TERHES lesz egy mini Lizi, vagyis Lara, de akkor is :D Egy mini Lizivel sokkal jobb az élet XD
    Na, komolyra fordítva a szót, eszméletlen ó lett, és még Amy veszekedése is tetszett, bár azt hittem Larissa oda megy, és bevallja, hogy a lány nem tévedett XD mindegy is :)
    Millio puszi Xx szerecsendio
    csak tudod, lusta voltam az öcsém gépén bejelentkezni :P Lazy Forever <3
    ui: a trailer nagyon jó lett, büszke vagyok rád *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. >,< kiírta, hogy be kell jelentkeznem, na most nagyon mérges vagyok... de mindegy <3 szeretlek <3

      Törlés
    2. szívem zárának kulcsa! (ez tök eredeti megszólítás:$$)
      Igen, Te aztán megmondtad a tutit! Nagyon jó vagy, élet!♥
      Köszönöm ^^ Trailerrel megszenvedtem:D
      Csók, bébi <3<3<3

      Törlés
  17. Drága L.T.P.!
    Ismét egy szuper részt írtál,de olyan nagyon jót,hogy arra nincsenek szavak *.* <33 Igazából sejtettem,hogy Lara terhes lett,de akkor is nyitva maradt a szám a fejezet végén :DD A trailere is nagyon nagyon tetszik,imádom!Nem tudom mit mondhatnák még,de nagyon megszerettem ezt a blogot ! <3333
    xoxo:
    Pici Nati :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nati! :)
      Nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, hogy tetszett! :)

      Törlés
  18. Drága Lizi!
    Először is ne haragudj hogy, a történet kezdete óta nem is kommenteltem. De most bepótoltam! :D Wááá ez egyszerűen per-fect! Nagyon meglepett, hogy Lara terhes! Szerintem annyira összeillenek Liammel! Remélem összejönnek! Imádom a blogod! Siess a kövi résszel!
    xoxo Dorka <3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dorka!
      Én ugyan nem haragszom! :) Nagyon boldog vagyok, hogy most írtál! :) Mindent nagyon köszönök! :)
      Ölel,
      LTP

      Törlés