2013. október 29., kedd

12. Larissa Moor lesz a halálom, ez már biztos!


Aloha!
Őszi szünet miatt, gondoltam, már ma hozom a friss részt! Remélem, hogy örültök. Előre szólok, hogy a történet tartogat még eléggé érdekes meglepetéseket, úgyhogy remélem, hogy továbbra is nyomon fogjátok követni:) Várom a véleményeket, megjegyzéseket, és fel is lehet iratkozni a blogra, ha tetszik! :)

LIAM PAYNE   Mintha lefagyott volna körülöttem a világ, csak álltam magam elé meredve két percig, és próbáltam feldolgozni az előbb hallottakat. „ A babával is minden rendben” - vízhangzott agyamban a mondat. Mindössze négy kérdésem van: Hogyan, és mikor?! Mi okból? Miért? 
Végül, amikor sikerült bevésnem a tudatomba a kétségbeejtő információt megköszöntem az orvosnak a segítséget, majd beléptem a kórterembe. A szoba fehér falai meglehetősen idegenek voltak számomra, a napfény az ablakon keresztül tűzött be, még fényesebbé téve az eleve világos helyet. Az ajtót becsuktam magam után, majd egy széket húztam Lara ágya mellé, és helyet foglaltam. Larissa ajkait harapdálva fordította felém tekintetét.  
- Jól vagy? – érdeklődtem egyik szemöldökömet a magasba emelve. Lara nagyot nyelt, majd válasz helyett, csak bólintott egyet. Most mi baja van? Netán megnémult? – Beszéltem az orvossal – köhintettem egyet jelentőségteljesen.
- És mondott valami… - tartott egy leheletnyi szünetet -… érdekeset?
Szóval tudja, fantasztikus, így még hatásosabb lesz, amikor ordítozni kezdek, mint egy idióta, mert valaki elfelejtette velem közölni, hogy gyereket vár. Ehhez azért pofa kell. Komolyan mondom, megáll az ész! 
- Hát, ha érdekesnek nevezed azt, hogy terhes vagy! – hangsúlyoztam ki külön a „terhes” szót, mire Lara tenyereit arcához szorította, majd lábait felhúzta, és fejét térdére hajtotta. 
- Én, én… nem is tudom, mit mondjak – hallottam meg visszafogott zokogását. Mély levegőt véve ültem fel mellé az ágyra és húztam magamhoz, hátha  fel tudom vidítani egy kicsit. Úgy érzem, a beszélgetést, ami most következett volna, el kell halasztanunk későbbre. Vállát átkaroltam, másik kezemmel kisimítottam szeme elől a könnyes hajtincseket. 
- Nem kell semmit mondanod – nyugtattam meg némiképp. – Csak nyugalom!
- De ez olyan kínos. Most biztos utálsz – emelte rám csillogó kék íriszeit, majd sütötte le őket.
- Nem utállak, csak… - sóhajtottam. – Nem egy idegentől szeretném legközelebb megtudni az ilyen dolgokat. Ez fontos. Miért nem mondtad? 
- Mi van? – pislogott rám értetlenül Larissa. Szemöldököm ismét két centit emelkedett. Már én sem értem, mi a szitu. Most akkor mi a szösz történik? 
- Hát, én csak azt nem értem, hogy miért nem mondtad el, hogy babát vársz, mert akkor… - fejeztem volna be, de Lara a szavamba vágott.
- Liam, Istenemre mondom, tíz perce tudom, hogy… hogy – Mondata keserves sírásba fulladt. Még erősebben szorítottam magamhoz, miközben zsebemből előhalásztam egy zsebkendőt, és odanyújtottam neki.
Akkor már mindent értek; Ő is csak ma tudta meg. Nos, akkor normális, hogy kiborult. 
- Ó – Nem bírtam mást kinyögni. Még mindig úgy éreztem magamat, mintha felpofoztak volna, legalább háromszor egymás után. – De nem, még mindig nem vágom.
- Most ezen mit nem lehet felfogni? – törölte ki szeméből a könnyeket, majd kitrombitálta orrát. 
- Felteszek kérdéseket, és te válaszolsz. Csak az igazat! – fogtam meg kezét, és kulcsoltam össze ujjainkat. Larissa furcsán nézett rám, mint valami bolondra. 
 - Oké… 
- Mennyi idős?
- Orvos szerint nem sokára egy hónapos – felelt kétségbeesetten. 
- Egy hónap! Jézusom! Hát, hogy lehetsz ennyire felelőtlen? Egyszerűen nem hiszem el! – megállás nélkül hadartam. – Tudod, Te egyáltalán mekkora felelősséggel jár egy kisbaba? Mit fogunk vele kezdeni? Apád mit fog mondani? Engem megöl! Érted? Elvágja a torkomat.
- Dehogy vágja.  – rázta meg a buksiját. – Amúgy nagyon megható kis monológ volt, de Te magad sem tudod, miről beszélsz.
- Ezt miből gondolod? Én felnőtt vagyok, Te pedig még alighogy kaparod a tizennyolc határát. Ez így nem mehet tovább! Vetesd el! 
- Tessék? Majd valószínűleg Te fogod eldönteni, hogy mit csinálok a gyerekemmel. És húzz innen – lökött meg úgy, hogy kis híján kizuhantam az ágyból. Idegesen vágtam le magamat előbbi helyemre, és néztem farkasszemet Larissával. 
- Akkor kérjelek meg szépen, hogy vetesd el? Lara, nem tudunk mit kezdeni egy babával. Hogy akarod felnevelni? Egy és fél hónap múlva kezdődik a suli. Tőlem pedig ne várd el, hogy a Te gyerekedet dajkáljam éjjel nappal. 
- Nem fogom megölni! – ripakodott rám. – Annyira szánalmas vagy! Úgy beszélsz, mintha ez az egész, csak az én hibám lenne. Bele sem gondolsz abba, hogy Te mit csináltál! – kiabált velem megállás nélkül. Pupilláim elkerekedtek, még a szám is a földig zuhant. Mégis mi a faszomról beszél ez? Most rám akarja kenni azt, hogy valami féreg teherbe ejtette?
- Most rám fogod? – meredtem rá döbbenten. Én ezt nem bírom! Mindjárt dobok egy hátast.
- Miért mégis kire kéne?
- Arra a nyomorultra, aki ezt tette veled! – pattantam fel együltömből. Ordítottam vele, mint egy őrült. Ha ezt így folytatjuk, mindkettőnket kidobnak innen.
- Pontosan azt csinálom – suttogta elfúló hangon, mire megtántorodtam. Mégis miről dumál nekem ez? Az lehetetlen, hát mi… Nem. Ezt nem hiszem el! – Liam, nem álmodtál.
- Ne csináld már –  Kobakomat tenyerembe temettem, és csak ráztam azt. Egyetlen szó, ami ebben a pillanatban az agyamban pislákolt, az a „nem” volt. Egyszerűen nem bírtam abbahagyni az ismételgetését. Lehetetlen! Miért pont velem történik ez? Miért? 
- Mond azt, hogy szívatsz, kérlek.
- Most azt kéred, hogy hazudjak?
- Ennél még az is jobb lenne, ha levágnák a lábaimat.
- Megoldhatjuk! - fonta keresztbe karját Lara a melle alatt, miközben kihívóan pislogott rám. Én menten infarktust fogok kapni ettől a nőszemélytől. Larissa Moor lesz a halálom, ez már biztos!

40 megjegyzés:

 1. óóóóóh Lizi te elképesztő vagy mondtam már? :DD ez nagyonnagyonnagy xD izgiii :3 várom a következőt Drága ;) :) <3

  VálaszTörlés
 2. Juj, ez nagyon jó lett! Basszus, rohadtul tetszik! Úristen, ez tényleg, eddigi legjobb rész lett, basszus! Nagyon tetszik! Megfogott, bár nem értem miért ennyire! Huh, ezt köszönöm! Igazán jó volt olvasni!

  Ölel,
  Patricia F.

  VálaszTörlés
 3. Ohhhh, Lizii!
  Zabáltam a szavakat szó szerint!
  Lara terhes, Liam kiakadt ... és a legjobb, elmondja hogy Liamé a törpécske babácska.
  Eddig is fel voltam pörögve de most még jobban ... és mindig a legérdekesebb résznél hagyod abba!!
  Minél hamarabb hozd a részt, mert így is nehéz lesz várni és ha valaki facebook csoportba szadizik, akkor az én vagyok:DD
  SIESS A KÖVETKEZŐVEL!

  Puszil, Vanda LY. xx:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, hogy az izgalas resznel hagyom abba:33 Ez a maniam:D Mindent koszonom.:)
   Olel,
   LTP

   Törlés
 4. Hello!

  Wiiiii! Imádtam! Liam mindenbizonnyal iszonyat vicces fejet vághatott. xDDDD
  Nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra. Siess vele!

  xxxxx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hat igen Liam mar csak tud fejeket vagni:)
   Koszonom.:)

   Törlés
 5. Imádtam! :D Nagyon jó lett!:)) Kíváncsi vagyok a folytatásra, siess a köivel!:)

  VálaszTörlés
 6. Te nőszeméy ezen a héten remélem leszmég rész ez ez fenomenálisXD lol kul let sies

  VálaszTörlés
 7. WOW!! Kövit mert különben a sírba viszel!! :D Xx C.

  VálaszTörlés
 8. Váratlan fordulat az biztos*-* kíváncsi vagyok mi sül ki ebből :)

  VálaszTörlés
 9. Ez sirály sies :DD

  VálaszTörlés
 10. Egyszeruen imadom!!! :D siess a kovetkezovel!! :D

  VálaszTörlés
 11. Imádom!!! Nagyon-nagyon-nagyon jó rész lett!!!!! Remélem összejönnek majd! Úgy bírom amikor veszekednek XD Siess a kövi résszel!
  xoxo Dorka <3 :D

  VálaszTörlés
 12. Juj:33 ez egyre jobb és jobb:DD IMÁDOM! siess a kövivel :*

  VálaszTörlés
 13. Liz, ez valami szuper jó lett. Siess a következővel! <3 :)
  Love, L.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Mindig sietek, nem győzöm hangoztatni. :)<3

   Törlés
 14. Drága Lizim! csak, hogy visszafogottan szólítsalak meg <3
  Elolvastam a részt, és jaj te szegény, sajnálom, hogy most 16 kommentre kell majd egyesével válaszolnod, bárcsak tudnám milyen érzés Xd A vége tetszett a legjobban, az aminkor Lara benyögte, hogy épp azt teszi Xd esküszöm sírtam a nevetéstől :) Ó, és ki ne hagyjam már, hogy sies (egy s-sel, mert az svag ... szimpla v-vel XD :)
  Millio puszi xx szeri meg minden <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fütyikém! (Mily eredeti vagyok:DDDD lol)
   Örülök, hogy elolvastad a részt:33 Sajnálj is, eléggé megerőltető. Csak vicelek(igen 1 c-vel, mert így swagyolo meg minden) , imádom ezeket :333333
   Örülök, hogy tetszett, cicus:33 Lávcsi, puszcsi, szercsihhhhh:DD
   *-*<33 Siesek? Siesek. oké. :DDD

   Törlés
 15. Ez most komoly?? :DD Te kínzol minket! Remélem lesz rész még a héten mert már nagyon izgulok :$$ Eddig nem kommenteltem, de most már muszáj volt ;)kérlek nagyon siess :* ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Full komoly:D
   Dehogy kínozlak:o :D
   Köszönöm szépen, hogy írtál! :)

   Törlés
 16. huhuhuhu siess a kövivel:9 mert a ezt imádtam akkor a következővel mit fogok csinálni???:)

  VálaszTörlés
 17. Drága LTP!

  Te jó ég, nem is tudom mit tudnék mondani egy ilyen fantasztikus rész után, borzalmasan kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége! Még mindig imádlak, illetve a vicces párbeszédeket is, amiket a történetbe mindig belecsempészel! <33

  Puszi, Azy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Azy!
   Köszönöm szépen, és én is imádlak téged<33
   Ölel,
   LTP

   Törlés