2013. november 24., vasárnap

17. Egy furcsa alak.


Aloha!
Azt vettem észre, hogy a blogról ketten is leiratkoztak. ezzel kapcsolatban szeretnék feltenni egy kérdést! Valami nem jó? Vagy mi nem tetszik? Én megértem, hogy leiratkoztok valami olyanról, ami nem tetszik, csak akkor a chatben írja már meg az, akinek valami nem tetszik, hogy mi az, mert így nem fogom tudni kijavítani az esetleges hibáimat. Ezt ne vegyétek támadásnak, mert semmi rossz szándék nincsen bennem, csak szóltam, hogyha már leiratkoztok, akkor egy kis magyarázatot, hogy miért.  Na mind egy.
Akkor köszönöm szépen a komikat, nagyon aranyosak vagytok! 16 megjegyzés? WOW! :) Mindent köszönök! :)  Hamarosan válaszolok a megjegyzésekre, csak a héten eléggé beteg voltam.
A FEJEZETBEN DURVA, BÁNTÓ SZAVAK FORDULHATNAK ELŐ! MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE OLVASSA!

LARISSA MOOR

  Liam bravúros távozása után, azonnal besiettem az épületbe. Beérve, lépteimet azonnal lelassítottam, ugyanis rájöttem, hogy veszélyes zónába kerültem. Bármelyik percben felismerhet valaki, és kérdezősködni kezdhet, én pedig ezt szeretném elkerülni a legjobban. Őszi dzsekimet jól összehúztam magamon, és lehajtott fejjel igyekeztem az osztályhoz. Odaérve nemes egyszerűséggel csak azt terveztem, hogy feltűnés nélkül a helyemre rohanok, de tervem kudarcba fulladt. Úgy néz ki padtársam lett. Tegnap fel sem tűnt, hogy van egy új srác az osztályban.  Összehúzott szemöldökkel próbáltam áttörni magamat a tömegen, mely körülvette a szőke hajú, kicsit mandulavágású szemű, egészen helyes arcú fiút. Vonakodva foglaltam mellette helyet, mire az összes szempár rám szegeződött. Peter, az osztály legmenőbbnek mondható partyarcának szája egy gonosz mosolyra húzódott, de éppen, amikor száját szólásra nyitotta volna, a csengő ordítva megmenekített a „szép” szavak, illetve baromkérdések elől.
- Te ki is vagy? – fordult felém suttogva a szőke gyerek. – És, hogyhogy mellém ültél?
- Na, hé – vágtam vissza rögvest. Mit képzel ez magáról? – Először is ez az én helyem. Másodszor pedig inkább én kérdezem, hogy Te ki vagy, és mit keresel itt?
- Ne haragudj, nem tudtam, hogy a Te helyed, de legközelebb, majd megkeresem, hogy hova írták rá a padra, a nevedet – vigyorodott el a kis humorzsák. És akkor anno Liamet találtam idegesítőnek. Ez a lény hozzá képest egy atomtámadással ér fel, már így első látásra. – Amúgy Chad vagyok, Chad Cooper.
- Larissa Moor – fogadtam el jobbját, majd azonnal el is rántottam a kezemet. Valamiért taszított ez a fiú. Való igaz, nem tett ellenem semmit, de akkor is, olyan furcsa.
 Az óra azzal telt el, hogy Mrs. Miller a könyves papírokat adminisztrálta, és kiosztotta, majd névsort olvasott, és felírta, hogy kinek milyen igazolása van, és miből. Amikor hozzám ért, és kijelentette, hogy nem fogok részt venni testnevelés órán, egy kurta pillantást váltott velem, majd rosszállóan megrázta a fejét.
- Miért nem tesizel? – kérdezte azonnal Chad, mire idegesen kifújtam a levegőt, de mielőtt megszólalhattam volna, Leah, George barna, göndör hajú barátnője jó hangosan felszólalt.
- Kurva, khm, kurva – köhintett, mire az osztály nagy része halk nevetésben tört ki. Ja, nagyon poénos, szerintem is. Chad értetlen tekintettel nézett rám, majd előre, s ismét rám, utána megint előre. Jobb, amíg nem tudja meg a babát, addig még talán szóba áll velem, és nem tart egy közönséges ribancnak.
- Leah  Anastasia Lewis! Hogy mondhatsz ilyet egy osztálytársadról? – A tanárnő a hangját felemelte, én pedig fülem, farkam behúzva csúsztam lejjebb a székemen. 
- Miért mondja ezt? – értetlenkedett tovább Chad, miközben rám pillantott.
- Szünet van, mindenki menjen a dolgára, és hagyja békén Larissát! Majd beszélünk továbbiakban róla is, itt van előttünk, még három kerek óra. Komolyan, néha úgy érzem, hogy elmegyógyintézetben tanítok! – Ezzel szélsebesen kirobogott a teremből, még az ajtót is becsapta utána az áramlat.
Nagyot nyeltem, és körülnéztem. Majdnem az összes szempár engem vizslatott. Akadtak, akik sajnálkozva, viszont olyanok is, akik megvetve legeltették rajtam tekintetüket. Tudtam, hogy ez lesz. Komolyan, néha belegondolok, hogy lottóznom kéne, hátha megnyerem.
Mindenki megvet, vagy sajnál, ez egyszerűen fantasztikus. 
- Larissa, felvilágosítasz engem is? – Chad, még mindig nem hagyta annyiban a dolgot. Erőszakos egy fickó, az tuti. 
- Chad, ez magánügy.
- Mindenki tudja, most miért nem tudod elmondani neki? Aki kurva, az kurva – Leah folytatta, és folytatta, csak ömlöttek belőle a trágár kifejezések, és bántó szavak. Idegösszeroppanást fogok kapni, ha ez így fog menni érettségiig.
Csak tűrtem, és nem szóltam vissza, feleslegesnek tartottam, hogy balhét kezdeményezzek. 
- Terhes vagy? – Chad arckifejezése meglehetősen elbizonytalanító volt. Szemei elkerekedtek, majd elvigyorodott. – Szerintem ez menő.
- Mi van? – kaptam felé kobakomat. Ez most vagy szívat, vagy bolond. Szerintem inkább a második lehetőség a valószínűbb.
- Én azt nem értem, hogy ezért miért bántanak téged?
- Ezt ne tőlem kérdezd – fontam össze karomat mellem alatt, majd hátradőltem a széken. Ez a Chad egy furcsa alak, könyveltem el magamban.
*** 

- Hát itt az én nyuszikám – vigyorgott rám Liam, amikor mellé értem. Lazán a motorjának volt dőlve, míg testét egy bőrdzseki és egy csőfarmer borította. Haja égnek meredt, ajkai pedig felfelé görbültek. Olyan kis édes tud lenni, ha akar. Mélyet sóhajtottam a legújabb becenév hallatán, majd fejemet oldalra döntve pislogtam rá. – Mi volt ma?
- Tudtad, hogy kurva vagyok? – kérdeztem vissza szemrebbenés nélkül.
- Tényleg? Eddig valahogy nem tűnt fel, de majd ha legközelebb kimész a sarokra, akkor szólj – kacagott fel halkan. – De ez most, hogy is jön ide?
- Megkaptam Leahtól, hogy kurva vagyok. Meg ribanc, és még sorolhatnám. Mindenki úgy néz rám, mintha tetves lennék. Ráadásul ma második órában én voltam a téma – motyogtam lelombozva. Kemény küzdelmet vívtam könnycsatornáimmal, de nem jártam sikerrel. Arcomon patakokban folytak le a sós könnycseppek, pólóm ujjával próbáltam letörölni őket, hogy ne folyjék el a sminkem annyira, habár már nem érdekelt. Nekem már úgy is mind egy.
- Lara – ölelt magához Liam, majd simogatta meg a hajamat. – Ne sírj! Inkább mutasd meg, hogy melyik bántott.
- Jaj, én nem akarok balhét. Inkább menjünk haza.
- De Lara, ha zaklat, majd én is Őt. Nem hagyhatjuk ezt ennyiben, drágaságom. Megígértem, hogy megvédelek.
Ezt nem hiszem el, miért nem tudja megérteni, hogy ez nem megy ennyire egyszerűen? Ha rájuk uszítom Liamet, akkor meg pontosan azért fognak baszogatni, mert gyávának fognak tartani, egy olyan embernek, aki nem tud megbirkózni egyedül a problémáival. Mondjuk, van benne valami, mert most is itt zokogom Liam vállán, mint egy óvodás, de hát mi mást tehetnék? Teljesen kiszolgáltatottnak érzem magam, és feleslegesnek. Akik eddig szerettek lenéznek, akik pedig beszéltek velem, azok inkább hátat fordítanak nekem.
- Kérlek ne.
- Lara!– Diana hangja hallatára még az ütő is megállt bennem. Talán egy percig még levegőt sem vettem. – Én nem akarom megzavarni a romantikus perceket, csak izé, gratulálni szerettem volna, hallottam a dolgokat.  – Liammel összenéztünk, majd jelentőségteljesen megmarkoltam a kézfejét, hátha veszi az adást, és rájön, hogy kivel van dolgunk.
- Most nem tudok mit mondani – haraptam ajkamba, és úgy mosolyogtam tovább Dianára.
- Ó, nagyon szépen köszönjük – karolta át hátulról a derekamat Liam, majd egy puszit nyomott az arcomra. – Nagyon boldogok vagyunk. Amúgy Liam vagyok, Lara barátja – nyújtott kezet Dianának, mintha ez tök természetes lenne. Basszus, eddig miért nem mondta, hogy ennyire jó színész?
- Diana – ragadta meg tenyerét. – Viszont nekem mennem kell! – nézett le egy pillanatra. -  Sziasztok! – ezzel mosolyogva eltipegett magas sarkú őszi cipőjében.
 - Hogy tudsz ennyire hihetően hazudni? – fordultam azonnal Liam felé, ahogy Diana hallótávolságon kívülre került. – Mellesleg normális vagy?
- Most mi bajod? Nem azt hiszi, hogy a pasid vagyok? Akkor meg? Mondhattam volna azt is, hogy hazudtál neki, amikor találkoztunk, de mégis voltam olyan rendes, hogy eljátszottam a szituációt. Amúgy meg, volt időm gyakorolni, ezt a hazudozás dolgot. – Még csak a hangját sem emelte fel, úgy adta tudatomra gondolatait. Valahol, mélyen, talán mégis igazat adhattam neki, mert valamilyen érthetetlen oknál fogva ismét hozzábújtam, karjaimat a dereka köré fontam, fejemet pedig a mellkasának döntöttem.
- Köszönöm! – suttogtam, mire Liam csak megrázta kobakját, és visszaölelt.

32 megjegyzés:

  1. Nagyon jó*-* isten király, várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom!! *__* Annyira aranyosak együtt Liam és Lara, jöjjenek már össze! :DD Nagyon sajnálom szegény Larát, rohadt nehéz lehet neki! :( Siess a kövivel!!!
    xoxo Dorka <3 :D

    VálaszTörlés
  3. Jujj, nagyon jó lett! :D Siess a kövivel! :))

    VálaszTörlés
  4. Zseniális vagy Drágám nem tudok betelni Vele *-* amúgy szólj ha van fejezet és még nem rakod ki elolvasom szívesen előre ;) :D

    VálaszTörlés
  5. Cuki hang, avagy drága Lizi!:3

    Ezek egyre jobbak, és jobbak lesznek, Liamék pedig egyre cukibbak és cukibbak. Olyan édesek együtt, hogy azt már szavakba nem lehet önteni...<3
    Lara osztálytársai elég köcsögök és szemetek, ezt az új srácot meg még egyenlőre nem tudom mire vélni... viszont én arra számítottam, hogy az ofő nem mondja el az osztálynak... hát, ez így nagyobb szemétség!
    Cukipofa, várom a kövit!:3
    Ölel,
    Patricia F.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom:) nos tudod milyenek manapsag a gyerekek, kicsit sem elfogadoak:S erted:)

      Törlés
  6. rohadt jó lett wáohhh siess a kövivel..

    VálaszTörlés
  7. Huu! Nagyon cuki és édes volt Liam :3 Jó látni, hogy tényleg sok mindent megtenne Laraért. Nagyon jó rész volt. Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  8. Drága LTP!

    Húha, nagyon sajnálom Larát, amiért ilyen támadások érik az iskolában, de örülök, amiért Liam rögtön meg akarja védeni, annyira édesek együtt! És wá, a vége annyira jó volt, nem bírom megállni, hogy ne vigyorogjak! :D <3
    Csak így tovább!

    Puszi, Azy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Azy!
      Nos, igen, tudjuk mennyire igazságtalanok ma az emberek.:S Köszönöm szépen:3:D
      Ölel,
      LTP

      Törlés
  9. Fantasztikus lett, mint mindig!:))) Sajnálom Larát,de olyan nagyon aranyosak Liammel!!*.* Várom a kövit:DD

    VálaszTörlés
  10. Imádtam!!! *-*
    Van egy rosz tulajdonságom, ami az, hogy mindig előre bele lesek a párbeszédekbe. Mikor Liam elkezdte, hogy, "Ó, nagyon szépen köszönjük" már vigyorogtam, mint a tejbe tök.
    Nagyon szemetek Larának az osztálytársai!
    De Liam...nagyon kis cukipofa *-*
    Gyors kövit lécci :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:)
      Hmhm, rosszul jár aki nem olvassa végig a leírást, fontos részletekből marad ki;) :D:DDD
      Liam cukipofa? Meglátjuk!:):*
      Sietek:)

      Törlés
  11. Drágaságom!
    Ez volt az eddigi legjobb rész, és ne is foglalkozz azokkal, akik leiratkoztak a blogodról, mert ez nem jelenti azt, hogy hibáztál. Lehet, hogy megutálták az egydééét. Apropó nem rég az enyémről is leiratkozott valaki - ritka szar érzés :/
    De visszatérve a fejezethez, nekem nagyon tetszik a furcsa alak, már csak kinézetre is, hiszen imádom a színészt.. Nagyon jó választás volt :P"""""""" <---- ez egy nyálcsorgató szmájli :)
    Várom a folytatást <3 a cuki Lara&Liam pillanatokat és a babát is ...mikor lesz meg? :))))
    Millio puszi Xx és jobbulást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szivem jatdajanak makulatlan patkaja!:)<3
      Mar nem erdekel h ki iratkozik le, nem tudom oket megkeresni nekik jo, akkor nekem is
      Hamarosan megtudunk mindent.:)
      Koszonom♡

      Törlés
  12. Nagyon jóóó!! Az az új gyerek..hát furcsa egy szerzemény,azt meg kell hagyni,viszont jó értelemben..Amikor azt mondta hogy szerinte az menő hogy Lara terhes,először csak tägra nyílt szemekkel néztem és szerintem még mások is hallották az agyam kattogását,aztán meg vigyorogtam,mint a vadalma,de én sem tidom pontosan hogy miért.. :DD Olyan cuki volt Liam amikor megölelte meg megvígasztalta...Meg az hogy "ha zaklat, majd én is Őt. Nem hagyhatjuk ezt ennyiben, drágaságom. Megígértem, hogy megvédelek." Az olyaaaaaan cuki szöveg volt!! *-* Az meg szerintem nem volt véletlen hogy Liam ilyen jól játszotta Lara pasiját..*szemöldökhúzogatás* :D Hamar hozd a köviit!!Léccii!Lécci már!A kedvemért!Lécciiii! :'DD Puszii:Zsani ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wwwwoooowwww, milyen hosszú megjegyzést írtál*---*
      Nagyon szépen köszönöm, a kedves szavaidat! :)
      hmhm, Liam és Lara együtt talán a jövőben? Esetleg Liam eltűnik? Hajaj, annyi minden történhet még, de én nem akarok senkit sem elbizonytalanítani:$$$ :333

      Törlés
  13. Jó lett hamar a következőt! :)

    VálaszTörlés
  14. Drága L.T.P.!
    Nagyon aranyos rész lett!Elősször is azt szeretném mondani,hogy imádom a blogod,mert minden részedhez TUDOK komit írni,mert van MIRŐL!! :DD
    Nagyon sajnálom Larát és szerintem nem k*rva,ami történt köztük az egy baleset volt és ha én lennék Lara helyébe én se vettetem volna el a babát :)) Liam tök rendes volt ebben a részben és ez a Ched gyerek tényleg furi.
    Imádtam ezt a részt is!
    Ezerszer Puszil:
    Natalie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Natalie!
      Köszönön szépen!:)
      Amúgy szerepet játszik az is a babánál, hogy imádom a kisbabákat*-----------* :3 Még egyszer köszönök mindent! :) xx
      LTP

      Törlés
  15. Szia! Ne foglalkozz azokkal, akik leiratkoztak, az ő bajuk, hogy lemaradnak a történetedről! Nekem viszont tetszik! Nagyon jó:) hamar a kövit!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igazából nem tudok mit kezdeni velük, így nem is nagyon érdekel már! :) :* Köszönöm szépen!! :)

      Törlés
  16. Kedves L.T.P.! Ez a tortenet eszmeletlen jo bar a tobbi is amit eddig irtal de ez is nagyon de nagyon jo! Ne foglalkozz azokkal akik leiratkoztak az o bajuk ha egy ilyen jo vagyis egy ilyen tokeletes bligrol leiratkoznak. Egyebkent Lara es Liam nagyon aranyosak remelem osszejonnek :) Varom a folytatast remelem hamar hozod! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Roxana ! :)
      Köszönöm szépen, és azt is, hogy olvastad az előzőeket is! ez számomra hihetetlen, és rettentően sokat jelent*-*<3
      Nagyon sietek :**<3
      LTP

      Törlés