2013. december 6., péntek

19. Az őrültbe kergetsz, Payne!


Aloha, sweeties!
Húhúhúhúú, csak annyit erről a részről, hogy igen komoly jelentősége lesz. Sajnálom, ez nem lett hosszú, de annál inkább eseménydúsabb. Várom a véleményeiteket megjegyzésben, illetve feliratkozni lehet! :) Köszönöm az eddigi kommentárokat, és cukik vagytok<333
Köszönöm Cintinek, és Larának a giffeket ^-^" 
U.I.: Hú, úgy emlékszem, még valaki múltkor kérte a facebook csoportom linkjét: CSOPORT KATT IDE.



LARISSA MOOR

***


- Elnézést – törtem át a tömegen lihegve. Szörnyű, ami itt megy. Az ember saját, személyes aurájába behatolnak, és egy deka levegőt sem kap a buszon, ráadásul még ülőhely sincs. Mondjuk, mit várok? Legutóbb, amikor busszal mentem egy bácsi veszekedni kezdett velem, hogy miért nem adom át az ülőhelyet az időseknek. Én teljesen megértettem az Ő szempontját is, de miért pont az én helyem kell neki, ha van még azon kívül legalább tíz?  
Fejemet megrázva húztam össze magamon őszi dzsekimet, és szaporáztam meg lépteimet. Az utcában elhelyezkedő boltokat kémleltem, hátha meglátom a Liamet rejtő lemezest. Már tényleg találkozni szeretnék vele, ugyanis megöl a kíváncsiság, hogy intézett-e valamit a börtöni látogatásommal kapcsolatban. Valahol mélyen érzem, hogy meg fogja oldani, de azért mégis izgulok. Nagyon szeretném látni apát, el akarom mesélni neki, hogy mi történt velem, min mentem keresztül, mióta száműzött ehhez a csökönyös, de mégis aranyos pasihoz. Állítom, le fog döbbenni, talán még a családból is kitagad, ha megtudja, hogy terhes vagyok. Habár, ezt a kis töredéket, ami az én családomból maradt… Nem oszt, nem szoroz az egész.
 Felnéztem az főút sarkán lévő utolsó boltra, s tétlenül megvakartam a homlokomat.  A cím, amit keresek, vagy nem létezik, vagy egy sikátorban van jól eldugva előlem.
- Lara? Te vagy az? – megugrottam a hirtelen felcsendülő hang hallatára. Tenyereimet mellkasomhoz kaptam, és úgy próbáltam úrrá lenni vadul vágtázó szívemen.
- Chad? – néztem szembe „merénylőmmel”. Ez olyan volt, mint valami szar filmben, amikor megjelenik az új szereplő, és meg akarja ölni a főszereplőt, aztán jön a megmentő, vagy nem.
- Ki más? Mit csinálsz itt? – érdeklődött mosolyogva. Szőke tincsei felzselézve álltak a feje búbján, míg szemei csillogtak. 
- Elméletileg van itt valami lemezes cucc, és azt keresem, csak nem igazán találom.
- Arra gondolsz ott? – mutatott Chad egy épület felé a túl oldalra, minek tetején egy meglehetősen nagy CD díszelgett.  Legszívesebben homlokon csaptam volna magamat kínomban. Ekkora egy szerencsétlent. Szégyenemben felnevettem, majd szólásra nyitottam volna a számat, de Chad közbeszólt.
- Minek mész oda? Segítsek esetleg valamit?
- Igazából csak… - próbáltam megszólalni, de Chad csak hadart tovább.
- Ott dolgozom, és..
- Na, állj! – emelkedett meg a hangom meglepettségemben. – Te ott dolgozol?
- Igen, már vagy fél éve. Egészen jól fizetnek – bólintott továbbra is vigyorogva. Hogy tud ez a fiú ennyi ideig mosolyogni? Nem fél, hogy egyszer úgy marad? – De Lara, mit akarsz itt?
- És van egy új alkalmazottatok, nemde? – kaptam a lehetőségen azonnal. Tudatában voltam annak, hogy kérdezett valamit, de inkább úgy döntöttem, hogy nem érdekel. Sokkal fontosabb, hogy én válaszokat kapjak.
- Van!  Jó fej fickó. Liamnek hívják, és…- itt, mintha kikapcsoltam volna. Chad csak mondta és mondta az információkat, be nem állt a szája. Legszívesebben felpofoztam volna, hogy hagyja már abba.
- Remek – állítottam le végül. – Vigyél oda hozzá.
- Miért? Ismered valahonnan?
- Igen, van némi közös múltunk – feleltem elég éllel a hangomban. Chad felhúzta szemöldökét, majd mély levegőt vett.
- Valami ex-pasid, vagy micsoda? – faggatott ismét. Nem elég, hogy a suliban ezt csinálja, még most is. Annyira, de nem tartozik rá az életem. – Várjunk csak… Te tőle vagy terhes?
- Mi? Dehogyis! – vágtam rá reflexből. Megrémültem és egyben megdermedtem. Tenyerem izzadni kezdett, míg erősen az ajkaimba haraptam. Ennyire nyilvánvaló lenne ez Liammel kettőnk között? 
Az életben nem gondoltam volna, hogy valaki rájöhet. Jó, jó letagadtam, de talán túl gyorsan, ami feltűnhetett Chadnek. Hogy jutott ez eszébe egyáltalán? Elképzelhető volt, hogy Diana mondjuk rájön, hogy mi a szitu, de az, hogy egy még igazán idegen fiú… 
Félek Chadtől, de komolyan. Mi lesz, ha másra is rájön? Például arra, hogy Liam azt hazudta az osztályfőnökünknek, hogy az unokatestvérem, Dianának meg azt, hogy a pasim? Ó, ez egyre komplikáltabb. Mindegy, ha helyzet lesz, akkor nevet váltok és elköltözöm.
- Rendben… - rázta meg tétlenül a buksiját Chad, majd elindult az üzlet irányába. 
Odaérve benyitott a helységbe. 
- Liam! – rikkantotta, mire a pult mögül kikukucskált az említett. – Van itt valaki…
- Lara! Hát idetaláltál? – Arca felderült, ajka fölfelé görbült. 
- Nem. Eltévedt az utcasarkon. Én szedtem össze – köhögött jelentőségteljesen Chad. Ú, ez kínos lesz, úgy érzem.
- Ő, ezt hogy értsem? – pillantott rám, majd Chadre. Jézusom! Ne már. Ez vér ciki. – De, hé, ti ismeritek egymást? – Ó, jaj! Ez az a bizonyos elkerülendő kérdés. Szívem szerint benyögném, hogy nem ismerem ezt a szőkét.
- Hát, ami azt illeti, titokban járunk!  - kuncogott fel Chad, majd közelebb lépett hozzám. Le kellett volna kamerázni Liam arckifejezését. Legalább tíz érzelem suhant át egyszerre az arcán, míg ajkai fokozatosan nyíltak szét.
- Mi van? De mégis mióta?  - döbbent tekintete a lelkemig hatolt. Tátott szájjal meredtem egy ideig Chadre, majd nemes egyszerűséggel elléptem mellőle.  Fintorogva pillantottam rá, azután pedig Liamre. Tényleg el tud képzelni egy ilyen oldalán? De ne már! Ez most szíven ütött.
Amúgy sem bukom a szőkékre.
- Csak szóra… – szólaltam volna fel, de Chad megint a szavamba dumált. Komoly késztetést érzek, hogy pofán vágjam.
- Több mint három hete. – Persze Chad, tedd csak tönkre a Liammel való kapcsolatom. Végre volt némi nyugalom, erre…
- Ennyire nehéz lett volna erről tájékoztatni engem? – förmedt rám, majd se szó se beszéd távozott.
Ne, csak ezt ne! Rémületemben tenyeremet pofimhoz szorítottam, majd egy gyilkos pillantást küldtem Chad felé, s Liam után rohantam. Az üzletből kilépve jobbra és balra néztem, de Liam, mintha felszívódott volna.
Remegve siettem a buszmegállóba, és kezdtem vizslatni a menetrendet. Utol kell érnem Őt! Nem veszíthetem el most, mikor már rendeződtek köztünk a dolgok, egyszerűen nem bírnám elviselni, ha újra összetűzésbe kerülnénk.
Alig néhány perc elteltével a jármű megérkezett. Megvettem a jegyemet, majd helyet foglaltam egy néni mellett. Idegesen tördeltem az ujjaimat, és magamban imádkoztam, hogy otthon találjam Őt. Beszélnem kell vele, és megmondanom neki, hogy Chad csak viccelt. 
Na de álljon meg a díszmenet! – fogalmazódott meg agyamban a gondolat. – Engem miért érdekel Liam véleménye? Mi okból szaladok utána? Miért fájt ennyire, ahogy gyönyörű barna íriszeivel vizslatott? Nem, nem, én nem lehetek szerelmes belé! Nem… egyszerűen csak vonzódom hozzá, mert helyes, kedves, aranyos... 
Ó, igen, minden bizonnyal a baba miatt van az érzelmi kötődés. Csak egy pillanatnyi fellángolás, ami hát, elég régóta tart. Idővel csak elmúlik. 
A tüdőmben tartott levegőt kifújva dőltem hátra az ülésen és döntöttem tarkómat a támlának, szemeimet lehunytam, és megpróbáltam semmire sem gondolni, de valahogy mindig megjelent Liam arca előttem. 
Az őrültbe kergetsz, Payne!

15 megjegyzés:

  1. 1.Chad egy igazi rosszfiú :DD
    2.Lara és Liam között alakul valami:33
    3.Megemlítetted a nevem*-* a kedvenc írónőm*-* Köszönöm:3
    4.Siess a kövivel:P
    5.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. Chadet utáljuk mostantól:$
      2. Alakul? muhaha
      3. Alap, cunci, de édes vagy<33
      4. Sietek mindig<3
      5.<333333333333!!

      Törlés
  2. De jó,imádom nagyon izgi*.* szerintemnem baj hogy rövidebb, mert tényleg eseménydús lett:) várom a következőt:)

    VálaszTörlés
  3. ahhhhhh szerelmes vagyok......ebbe a történetbe *-*-*-*-*
    Édes istenem kikergetsz a világból azzal h csak egy fejezetenként rakod fel :D
    Sok-sok szeretettel és puszival és mikuláscsokival: Melinda :*

    VálaszTörlés
  4. Imádom ezt a blogot! *--*
    Chad, Chad, Chad...de rosz vagy.
    Liam reakciója meglepett. Alakulnak a dolgok :D
    Gyors kövit, lécci *--* :) :)

    VálaszTörlés
  5. Uhh, ez nagyon izgi volt. Lara helyében én jól pofán vágtam volna Chad-et. Jha, és Lara ismerje már be magának, hogy szertei Liam-et. xDDD
    Alig várom már a folytatást, remélem megtudjak majd beszélni.
    Siess a kövivel!
    xxxxx

    VálaszTörlés
  6. Drágaságom!
    Engem pedig te kergetsz az őrületbe :) De komolyan mondom ... ez a Chad eddig annyira szimpatikus volt, de áá.. na jó, még most is az, csak egy kicsit irritál, hogy bekavart ezzel a hülye szövegével. Tuti, hogy nem vette be Lara kamuzását és ezért csinálta. Ki akarta találni mi van közte és Liam közt. Amúgy milyen jellemző már? Végre jóban vannak, erre jön egy eget rengető félreértés :DDD
    Millio puszi nyúszómúszó <3333 szeretlek és még mindig kurva jó a fejléc *.*

    VálaszTörlés
  7. Drága Lizi!

    Próbálok kulturált maradni, nem tudom mennyire fog sikerülni. Először is szépen megfogalmazva, menj melegebb éghajlatra! Mondjuk a trópusira... vagy a szubtrópusira... oké, megártott a tanulás!
    Tudtam én, hogy valami lesz ezzel az új gyerekkel, van egy kis beütése... na jó nagy! mostanában mindenki ilyen fogyatékos, meg sem lepődök rajta! Remélem azért emiatt a hülye gyerek miatt nem lesz nagy baja Larának..!! És ami az érzelmeket illeti, te jó ég, oh mamám, most már csak Liam szemszög kell amiben ő is felveti a Lara iránti érzett érzelmeit, és levidizem neked, az örömtáncom:$ Oké, ez csak vicc volt!
    Sok ölelés!!!<3

    VálaszTörlés
  8. Drága LTP!

    Jaj, már most legszívesebben megpofoznám Chad-et de Larát is jó alaposan, nehéz lett volna azelőtt tisztázni a dolgokat, mielőtt még Liam megbántódik? Na mindegy, legalább rájönnek, hogy mit éreznek a másik iránt... Ah, már nagyon várom ennek a kiteljesedését, egyszerűen rettentő édes ez a párocska, legyenek bármilyen hülyék is! <3 Csak így tovább, drága LTP! <3

    Puszi, Azy

    VálaszTörlés
  9. Szuper rész lett!!Mostmár tényleg nem értem ezt a Chad-et,de szentem csak fel akarta húzni Liamet,hogy miért azt csak te tudod :DD Alakul a LOVE hihi
    Puszi:
    Nati

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Na sziasztok!
    Ez a szar, már megint nem enged egyenként válaszolni a kommentárokra, így kénytelen vagyok, ismét így írni! :(
    Nóra Kiss: köszönöm!:)
    Directioner_Girl99: köszönöm<33 cuki vagy drágám:3
    Adrienn Tóth Nagy: köszönöm és sietek! :)
    Jule B: Meglátjuk, h mi lesz, nem kell izgulni, minden szép és jó lesz - vagy nem. hahahaha Amúgy köszönöm szépen :)
    szerecsendio: Szóval őrültbe kergetlek?:$$ akkor jó, ez a élom:$$ Na jó nem, mert szeretlek, te puncipöcöktet :DD Amúgy igen, amiket leírtál így vannak:D muhahaha :*
    Patricia Freelove: Hát, inkább maradnék a kontinentális éghajlaton, ha nem haragszol meg érte:3 VIDIZD LE KÉRLEK*-------* Megnézném, ahogy táncolsz, haha :d Köszönöm életem<3
    Azy: Uh, már bunyózunk is?:D DRAMA TIIME :DD Köszönöm:3 :*
    Natalie smith: Köszönöm, meglátjuk, h mi miért történt:)
    Hopeless: Persze, mehet a csere, ki is tettelek:)

    VálaszTörlés